Brycus home and garden

Sådan tændes en grill

7. april 2020
Er der kommet en særlig lejlighed, når du håber at nyde lækkert grill, kød, grøntsager eller fisk? Det er vigtigt, at vi først og fremmest ved, hvad de grundlæggende trin er for at få vores kulinariske plan i gang, så i dag giver vi dig et Brycus-tip til, hvordan man tænder en grill korrekt. Grillet mad er lækker, og utrolige familiemomenter leves omkring det, men det er meget nyttigt at lave forudgående planlægning, at passe på alle detaljer og at alt er bedst muligt. Naboer, venner, familie og endda kolleger har en grilldag som en fest, der ikke kan gå glip af om sommeraftenerne, og det er meget vigtigt, at vi er godt forberedt på, hvordan vi gør dette øjeblik så specielt, vi synes det er vidunderligt. . Tænding af grillen virker meget grundlæggende og enkel, men det har sine overvejelser for at få den til at fungere frem for alt, fordi dette garanterer, at vores mad vil være parat til at måle, det vil sige med den ideelle madlavning og den smag, som vi alle forventer. Med dette Brycus-tip får vi dig op til, hvordan du gør det med det samme, så du ikke holder diners venter. 1- Forberedelse Lad os først huske, at det ikke er mindre vigtigt at kontrollere stedet, hvor vi skal lave vores grill, så det er pænt og under de bedste forhold; Selv vores grill skal selv være ren, fri for fedt og aske fra tidligere anvendelser. Hvis det gøres i haven, og grillen placeres på jorden, skal vi passe på, at den er godt plan for at opnå stabilitet og dermed undgå risikoen for, at den falder eller beskadiger mad. Før vi begynder lysprocessen, skal vi være opmærksomme på mængden af kød, fisk eller mad, som vi skal lave mad. Temperaturen, som grillen skal nå, afhænger af dette.
2- Antændelsen Hvis din grill er lukket, skal du huske at åbne ventilationsgitteret placeret i bunden. Placer avis, helst i form af kugler, der ikke er for stramme imellem. Når vi først har fået en god papirbase (som også kan ledsages af nogle fyrretræer), kan vi begynde at tænde flammen med en tænder eller matche for at gå, omhyggeligt indarbejde kulet. En detalje, der skal tages i betragtning, er at for enhver pris undgå brugen af ethvert kemisk produkt, afledt af olie eller brandfarligt, som en metode til at tænde ilden. Dette kan ende med at ændre madens smag, det er farligt og det er ikke gavnligt for helbredet. Lad os være tålmodige! Med iver og omhu kan vi klare vanskeligt at tænde vores grill. 3 - Mere ilt og mindre røg Husk, at overskydende kul eller brænde skærer luftindløbet til tændingsprocessen, og dette vil medføre, at der produceres en masse røg. Vær forsigtig med vores miljø! Vi skal altid efterlade pladser til luftcirkulation mellem kulene, og hvis det ser ud til at være nødvendigt, kan vi give mere ventilation med en lille pap, der vil hjælpe med at genskabe kullerne. 4.- Få vellagede gløder På dette tidspunkt har vi allerede en stor del af det udførte arbejde, og vi er kun nødt til at sikre, at vi får velfungerede glemmer; dette kan tage cirka 40 minutter. Hvordan kan vi vide, hvornår det er tid til at sætte vores mad på grillen? Det er meget enkelt, når flammerne slukkes, og vi får kul, der er dækket med hvidaktig aske. Der er dem, der tager fat på det trick at lægge håndfladen et par centimeter fra grillen og se, om de kan vare mere end 7 sekunder uden at føle, at de brænder. I så fald kan vi også sige, at det er det rigtige tidspunkt at placere vores mad. Et af de mest komplicerede spørgsmål omkring tilberedning af en grill er at holde grillen i live og ved den rigtige temperatur, især hvis vi skal lave mad i lang tid. Der er ingen grund til at fortvivle, dette øjeblik skal være underholdende, og vi må nyde det fra start til slut, uden at glemme, at det bedste af alt er den store smag, vi giver os, når vi spiser. Om nødvendigt tilsættes små mængder trækul med en vis regelmæssighed, og du venter et par minutter på at fortsætte med at tilberede.
Grilltilbehør

Madlavning på grillen er en storslået oplevelse, og for at gøre den endnu mere fantastisk tilbyder vi dig en lang række tilbehør, der giver dig mulighed for at tilberede din mad mere komfortabelt og effektivt. Fantastisk tilbehør til grill Find i dette afsnit det bedste tilbehør til grill, som vil gøre denne aktivitet til en unik oplevelse med fantastiske resultater. Udnyt alle funktioner på din grill med dette tilbehør af høj kvalitet og stor holdbarhed og modstand. I dette afsnit af grilltilbehør finder du håndværktøj, tilbehør til beskyttelse, rengøringsprodukter, termometre, tilbehør til rygere og meget mere.

Grilltilbehør

Andre relaterede artikler

Bliv ekspert i dyrkning af bonsai 13. februar 2024

Bliv ekspert i dyrkning af bonsai

Lær, hvordan du tager dig af en bonsai med de anbefalinger, vi …

Hvad er bedre, en rørformet pool eller en oppustelig pool? 2. juni 2023

Hvad er bedre, en rørformet pool eller en oppustelig pool?

Flere og flere huse har en privat pool at køle af om …

Hvad er det bedste rensningsanlæg til en flytbar pool? 2. juni 2023

Hvad er det bedste rensningsanlæg til en flytbar pool?

At placere en aftagelig pool i din have er ikke kun let, …

Hvordan hæver eller sænker man poolens pH? 2. juni 2023

Hvordan hæver eller sænker man poolens pH?

For at nyde poolen og de behagelige stunder, den byder på, er …

Hvordan rengør man en aftagelig pool? 2. juni 2023

Hvordan rengør man en aftagelig pool?

Ved sommerens porte tænker de fleste af os allerede på en måde …

Vores klienter stoler på os

4,12/5 (640 stemmer)

Meninger fra vores klienter


Modtag vores nyheder

Se detaljer + -
Ved at markere denne mulighed sender vi dig de bedste tilbud og eksklusive tilbud og rabatter til din e-mail-adresse. Du kan til enhver tid afmelde dig.
Indstil dine cookieindstillinger
Vi bruger cookies og lignende teknologier for at tilbyde dig en personlig, sikker, pålidelig oplevelse og for at kunne måle sideydelse for at fortsætte med at forbedre vores tjenester. For mere information eller for at redigere dine cookie-præferencer til enhver tid, tjek Cookies-politik-siden
Gå ud